Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spisertil mortens og/eller juleaften. Men vi behøver jo ikke stege hele anden, fordivi får lyst til at spise and
Ridsskindet på andebrysternei rudemønster og krydr med salt og peber. Viforbinder ofte anden med jul, men den kan sagtens spisesi den varme halvdel af året med lækre sprøde grøntsager til
Her serveres andebrystet på en sprød og frisk grønkålssalat med hasselbacke søde kartofler. Dette er en rigtig julemenu, men jeg tænkte at ianledning af Mortens aften på fredag, kunne denne ret være et glimrendealternativtil den klassiske and
Brunes af på en pande og steges færdigiovnentil de har en flot rosa farve imidten. Det bliver noget med andebryst, kartofler, blommer og grønne asparges
Stegt andebryst med salat med rabarber, ærteskud og sukkerærter og mormordressing. Forberedelsestid. rosastegt andebryst, rabarber, ærteskud, ærter og mormordressing
Andebrystet er fyldt med julens frugter. & December er uden tvivl den bedste tid for mig. Islutningen af november lavede jeg denne herlige sag, som giver alle de herlige smage af julen
Sidste år, lavede min mor og jeg lidt sjov med andebryst. Prep Time. Cook Time. Print. Maria Jensen. Den skulle krydres med en masse af julens varme og dejligekrydderier samt frugter, og serveres med en appelsinsovs med stjerneanis
Sett andebrysteneiovnen og legg soppen tilside. Andebryst er nydelig mat. Forbered andebrystene. Den er best når den fremdeles er litt lyserød i kjøttet
Brunes af på en pande og steges færdigiovnentil de har en flot rosa farve imidten. Det bliver noget med andebryst, kartofler, blommer og grønne asparges