rødvinssauce, hele, stegte svampe og forårsløg ogkogte kartofler. Den ret jeg bringer opskriften på her, er stegtandebryst, men skulle du være så heldig at komme i nærheden af en gås, kan gåsebryst – og vi taler ikke om kagen – tilberedes på samme måde
Risottoen skal simre ved lav varme, og sådan skal man fortsætte til risene er kogt næsten færdig. I går havde jeg på ingen måde lyst til andebryst, så det blev til en al al for nem løsning, nemlig Hotdogs
Hæld kogende vand over andebrysterne. Eftersom det udelukkende er huden fra brystet som bliver serveret (gerne med køddet), så køb udelukkende andebryster
Andebryst a la Peking med hoisinsauce og mandarinpandekagerLørdag. tørringen af andebrystskinnet, men her er det så godt at have en føntørre ved hånden - se hvorfor i opskriften nedenfor
Andebryst. Tilsidst steger man nudlerne, som har kogt i vand efter anvisning. Hans "hemmelighed" er, at han steger grønsagerne hver for sig (hvis man steger det hele samlet kan det sagtens gå hen og blive smattet)
Lad andebrysterne trække overdækket med rent viskestykke ca. Tilsæt sherry (eller portivin) og evt. Kog op og smag saucen til med salt, peber og tilsæt evt