Andebryst kogt og stegt opskrifter

Andebryst

Andebryst

rødvinssauce, hele, stegte svampe og forårsløg ogkogte kartofler. Den ret jeg bringer opskriften på her, er stegtandebryst, men skulle du være så heldig at komme i nærheden af en gås, kan gåsebryst – og vi taler ikke om kagen – tilberedes på samme måde
Andebryst og risotto

Andebryst og risotto

Risottoen skal simre ved lav varme, og sådan skal man fortsætte til risene er kogt næsten færdig. I går havde jeg på ingen måde lyst til andebryst, så det blev til en al al for nem løsning, nemlig Hotdogs
Rødvinssauce

Rødvinssauce

stegtandebryst, kalve- eller lammeculotte, cuvettesteg, saftig roastbeef eller måske en rosa oksemørbrad
kylling, spinat, svampe og nudler

kylling, spinat, svampe og nudler

I morgen tror jeg vi skal en ret med andebryst, ingefær og grøntsager - skal bare lige have overvejet hvilke krydderier der skal bruges
Perlespeltrisotto med Stegt Andebryst

Perlespeltrisotto med Stegt Andebryst

Sådan fortsætter du indtil perlespeltet er mør og du har kogt det meste af bouillonen væk. Rens de to andebryster for urenheder og unødvendigt fedt
Peking And

Peking And

Hæld kogende vand over andebrysterne. Eftersom det udelukkende er huden fra brystet som bliver serveret (gerne med køddet), så køb udelukkende andebryster

Wok med And

Andebryst. Tilsidst steger man nudlerne, som har kogt i vand efter anvisning. Hans "hemmelighed" er, at han steger grønsagerne hver for sig (hvis man steger det hele samlet kan det sagtens gå hen og blive smattet)

Tomat-kartoffelsuppe m/ nudler

Marineret andebryst m/ ingefær, lime & nudler. Snit løg og hvidløg fint, og skær skrællede bagekartofler i tern

And på en ny måde

Tør skindsiden med køkkenrulle og krydr godt med salt og friskkværnet peber. Tag stegen ud og lad den hvile i et kvarters tid inden du skærer den ud