Andefond opskrifter

Andefond til brun sauce - måske endda til "sovs"

Andefond til brun sauce - måske endda til "sovs"

Kom andestykkerne i en bradepande og steg dem brune. Ca. 1 time ved 200 grader varmluft. Efter en ½ time så hæld saften over i din fond gryde, og vend andestykkerne så de bliver brune på alle sider
Andesauce til juleaften

Andesauce til juleaften

-SMen lav andefond hvis du overhovedet orker. Hvis du bruger andefond kogt på ben, så kan du koge den ind til del halve eller en trediedel i stedet for at bruge tern
And til juleaften

And til juleaften

Sauce25 gr smør1 pastinak2 cox orange æbler2 gulerødder1 skalotteløgfra anden (kråse, hjerte, lever)3-4 kviste timian2-3 kviste rosmarin1 dl portvin1dl balsamisk æbleeddike (Meyers)5 dl andefond5 spsk andesky (fra bradepanden)2 spsk cranberrysauce2 spsk majstivelse4 spsk vandSalt og peberKlargør rodfrugter, løg og æbler og skær dem i grove stykker. Hæld andefond i gryden og lad saucen simre i 30 minutter
Saftig langtidsstegt andesteg i Römertopf

Saftig langtidsstegt andesteg i Römertopf

kogende vand, kulør, jævning, andefond. Lad Römertopfen suge vand i minimum ½ time. Rens anden og befri den for fjerrester og indmad
And med orangerub

And med orangerub

Sauce25 gr smørIndmad fra anden (kråse, hjerte, lever)1 lille bundt timian1 dl madeira2 spsk balsamico4 dl andefond5 spsk andesky (fra bradepanden)2 spsk majstivelse4 spsk vandSalt og peberBrun indmaden i smør i en gryde i 4-5 minutter sammen med timian. Hæld andefond i gryden og lad saucen simre i 30 minutter
Andefond

Andefond

I dag fik min andefond selskab af lammeben. Smukt ser det ik`ud. - stor velsmag. Jeg fik i går en besked fra en læser ved navn Sjønne, om at hjemmelavet fond er det bedste og det kan kun give denne læser ret i
Fond til andesaucen

Fond til andesaucen

I aftes kogte jeg en fond til andesaucen og puttede i fryseren. Selve arbejdet taget ingen tid, og fonden skal bare stå og passe sig selv i nogle timer
And med græskarpuré, sauce og sovs

And med græskarpuré, sauce og sovs

Når andelårene er blevet gyldne, tilsættes lidt andefond og der lægges låg på panden.   And med græskarpuré, sauce og sovstil 3 personer3 andelårAndefond1 tsk gastriqueSaltPeberKrydr andelårene med salt og peber og steg dem på alle sider i en tør pande
And er det nye kylling, del 1

And er det nye kylling, del 1

Skroget kom i en stor suppegryde og fik lov til at stå dækket i vand og simre med en suppevisk - efter at den var stegt af med en ordentlig klat smør, så al smagen kom med til andefonden

Kyllinge Frikassé aka Ringenes Herre Gryde

1 Hønsebouillon eller 2 spsk andefond. 2 spsk andefond. Denne weekend har stået i Middelalderens tegn. I fredags snakkede jeg med en elev om hvad vi skulle lave i weekenden

Andebryst m/ brune kartofler

4 dl Skysovs, andefond. Simpel andebryst med brune kartofler, skysovs og rødkål m/ appelsin og kanel. Andebryst
Græskar, æbler og gedeostrisotto

Græskar, æbler og gedeostrisotto

Det er en risotto, som i mit tilfælde er kogt med andefond. Andefonden kogte jeg i weekenden. - Nordisk udgave af risotto

Andesauce

Touch of Taste andefond. 2 spsk. andefedt. 3 spsk. mel. 3 dl vand. Stegesky fra anden. 1 dl piskefløde