Andelår i ovnen opskrifter

Sprøde andelår med ovnbagte rosenkål

Sprøde andelår med ovnbagte rosenkål

Sådan gik det med de sprøde andelår du får opskriften på her. Nogle dage så har jeg egentligikke så meget overskud, men jeg er heldig nok til at have tøet noget op
Confiterede andelår

Confiterede andelår

Tag andelårene ud af posen, læg dem i et ildfast fad og smid dem under ovnensgrilltilskindet er sprødt
Andelår med varm ris salat

Andelår med varm ris salat

Sett pannen iovnen å la steke i ca en time, kjøttet skal løsne fra benet om du stikker en knivforsiktiginn
Sprøde andebryster i ovnen

Sprøde andebryster i ovnen

Andesteg hører sig julen til, men i løbet af året kan man jo sagtens tilberede andebryst og andelår uden det bliver alt for julet…
12. december Andelår

12. december Andelår

Stil fadet iovnen og. Læg andelårerne med skindsiden nedad. hvidløg. Andelår med svesker og. fed hvidløg. Tilbehør kartofler og rødkålssalat
Confit de canard

Confit de canard

Og da der er er rigtig mange andelårtil overs efter julens salg af bryster og "bryststeg" kan man ofte få dem for en slik
Mortens Aften på forskud

Mortens Aften på forskud

Så nu er der ikke mere and, men har istedet et glas fyldt med fedt stående i køleskabet, så jeg skal vist have confiteret et par andelår
Anderilette

Anderilette

Kom alle ingredienseri en gryde, og dæk dem med vand. en sigte. Pil alt kødet af knoglerne. Findel kødet med fingrene eller en røremaskine
Julekylling med appelsin, allehånde og kardemomme

Julekylling med appelsin, allehånde og kardemomme

Så juleaften fik hun et andelår ved navn ‘julekylling’, og så gled det ned uden problemer. Som tilbehør brugte vi en rest kogte kartofler, skåret i småstykker, dryppet med olivenolie, salt og peber, blandet med hvidløgsskiver og et par laurbærblade og brunet iovneni en halv timestid – de kunne sagtens stå ved siden af kyllingen
Andeskiver

Andeskiver

Her kommer opskriftenandeskiverne fra julefrokosten. De er simpelthen så lækre - jeg må snart lave dem igen
Pulled duck

Pulled duck

Nu vil kødet falde direkte af benet. Træk kødet fra hinanden. Saml en tortilla, eller i dette tilfælde et hvidkålsblad (hvis man ønsker at spare på kulhydraterne), med andekød, salat, revne gulerødder, tzatziki og sød chilisauce