Søndag aften fik vi Svensk Pølseret. Det er bestemt ikke noget der serveres ofte herhjemme, da jeg sagtens kan spise det, men det bliver aldrig en favorit
Del. Græsk farsbrød, farsroulade, forloren hare. Alle sammen hører de til kategorien farsbrød. Hakket kød af den ene eller andens slags blandet med lækre krydderier, grøntsager og andre ingredienser – deraf ordet fars
NEM OG OVERSKUELIG FREMGANGSMÅDE TIL KLASSISK ANDESTEG MED SVESKER OG ÆBLER. En helt klassisk andesteg fyldt med svesker og æbler er næsten uimodståelig sådan en juleaften
Noget at det jeg er vild med når jeg er på hotelferier, er at man kan få en omelet med præcis det indhold man allermest har lydt til, lavet af kokken som bare står og venter på ens bestilling
I dag får I det første af to indlæg med mine allerbedste opskrifter på den gode julemad. ) Da jeg oftest laver andestegen til jul dagen i forvejen, starter jeg med at give jer opskriften på perfekt stegt andesteg med æbler og svesker, helt traditionelt
I en hel del år har jeg arbejdet som fast freelance madskribent for Hjerteforeningen. Både på foreningens kogebogsudgivelser, men også med udvikling af opskrifter til medlemsbladene Hjertenyt og Appetit på Livet
Som i ved havde jeg skrevet i et tideliger indlæg at Liva havde fået nogen knopper på kroppen. Jeg tog hende med til lægen i fredags og lægen sagde det ikke var noget jeg skulle bekymre mig over
Nogle uger er mere presset end andre – hos os er denne uge her en af de lidt mere presset en af slagsen, hvor jeg står med børnene selv tirsdag, onsdag og torsdag
Jeg er fuldstændig høj, efter denne weekend. Der har været knald på – det har været en med en weekend med udfordringer og der er blevet kastet mange nye bolde op i luften