Der er rigtig mange muligheder med fyld, overtræk og topping på disse. Jeg må indrømme, at jeg blev overrasket, da jeg tog en bid af dem, efter de havde stået i køleskabet og trukket i nogle timer for hold da op, den smule appelsin der er i trænger meget igennem smagsmæssigt, hvilket kun skal forstås på den gode måde
Smag til om du vil have mere appelsinsmag i. Samtidig får du to topping-muligheder - en sundere udgave af den traditionelle Flødetopping og en mere julet - og lækker mandel-orange chokolade crunch
Svansø har lanceret to Skyr Topping´s den som ses på billede med blåbær/acerola og en med appelsin/ingefær, de kan endnu ikke findes på deres hjemmeside Svansoe
Og lad mig slet ikke komme ind på toppingen…. Skær skrællen af appelsinen og kom appelsinkødet og resten af ingredienserne i en blender og blend grundigt
Selve kagen er en svampet banankage, og så toppes den med den cremede, så lækre og lidt afhængighedsdannede (hvis du spørger mig) mascarponecreme rørt med kaffe og fintrevet appelsinskal
Saften fra en halv appelsin. Jeg har lavet to versioner på topping, da jeg egentlig ikke troede at jeg ville kunne lide den med kokosmel - jeg bryder mig ikke om kokos - men må indrømme den blev også spist herfra