Specielt i den arabiske kultur og tyrkiske kultur er det oftest en vinder. Derfor lavede jeg denne dolma vegetarisk – og da kunne min veninde som er vegetar også spise med
En dag, når jeg får tid, når jeg har lært arabisk, og japansk, ved hvordan mine kampsportsvåben virker, og hvordan man spiller jazz på en kontrabas, så vil jeg tage jagttegn
Her valgte vi at lave to forskellige hovedretter, hvor den ene var arabisk. Kæmpe risfad med kød og lækre krydderier overpyntet med ovnstegt kylling og ristet nødder
Her serveret med det arabiske durumbrød. Så jeg tænkte, jeg bare ville uploade nogle billeder af retterne, og hvis nogen af retterne skulle friste, kan man bare spørge efter opskriften
De fleste asiatiske og arabiske købmænd har ghee i deres sortiment. Du kan naturligvis også bruge olie, men med ghee bliver retten mere cremet og du får den karakteristiske indiske flavour
En ret jeg virkelig holder meget af er biryani som faktisk er en meget misvisende betegnelse - den er slet ikke indisk, men sydøst-asiatisk og arabisk og er egentlig en betegnelse for en risbaseret ret med kød, æg, fisk og/eller grøntsager - kort sagt - det basale fundament i en masse landes måltider
Skyl ris og tilsæt salt peber i og læg risen, som det sidste lag i gryden, smid en lille tallerken på toppen af gryden (oven over risen) og hæld vand i ca