Cherrytomater i kvarte, optøede ærter, hakket agurk, hakket rødløg, resten af de lækre grillede artiskokker i olie og, som sagt, optøede og afdryppede rejer
Og start fx et nyt liv mad-med lækre grillede artiskokker. nye kartofler og nye ærter. Hvis du har smagt de grillede artiskokker i Rom, ved du, hvad jeg snakker om
1 gulerod, revet50 gram agurk, i små tern2 store solmodne tomater, i tern50-150 gram champignon i kvarte ½ rødløg, fint hakket½ peberfrugt, i små tern - helst gul, rød eller orange½ avocado, i ternen god håndfuld ærter fra frost - eller friskbælgede, hvis i sæson3-4 spsk majs (fra dåse eller frost)3-4 store, fede kalamataoliven (der var sten i mine, så jeg skar dem i 2-3 stykker hver og hev den lille sten ud)Evt
antipasti (bruschetta med salami og rødkål, bruschetta med artiskok, mozzarella og tomat, zuccini rullet med ost, friterede artiskokker med citron, babyartiskokker og cherrytomater mv