Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Jeg var på jagt efter gode salater hos @salattosen tidligere i dag, og der faldt jeg altså pladask for hendes opskrift "sprøde grøntsager i asiatisklimedressing"
Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
Hell dressingen over og bland det forsiktig inn i salaten. - og jeg hadde lyst på asiatiske smaker, jeg hadde lyst på mangosalat med chili -og nudler eller pasta,
DRESSING. Indlægget Asiatisk rødkålssalat med granatæble og ingefær blev vist første gang den. Rør dressingen sammen - evt med stavblender, og vend den i salaten sammen med koriander
Dressing til bønner. Alle ingredienserne til dressingen røres sammen, og står nu og trækker smag. Vandet dræneres fra og bønnerne hældes tilbage i den varme gryde, hvorefter dressingen fordeles og vendes ud over
Fyld alle ingredienserne til dressingen i en foodprocessor eller blender, og blend godt. Denne version er asiatisk inspireret og en kopi af den, de serverer på restaurantkæden TGI Friday’s