i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne med asiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen
Asiatisk mad er dejligt varmende her i efteråret, hvor det rusker udenfor, og man måske ikkelige har tidentil at simre et stort stykke kød i flere timer
Det er en varm og lækker grød lavet af kylling, ris, ingefær og andre ingredienser. LignendeIndlægBøf StroganoffDen lækreste risotto med SvampeMassaman Karry m
De forskellige former for sauce, som jeg har tilføjettil denne ret, kan sagtens skiftes ud med grøn karry, sur/sød sauce eller et andet asiatiskinspireret produkt
Nu smager det mig godt og det giver altså lige det sidstekicktilspecielt det asiatiske køkken. Karry, tørret chili, bukkehornfrø og de sorte sennepskorn ristes godt igennemiolien ved høj varme, hvorefter kyllingekødettilsættes og steges godt på alle sider
boller ikarry – på den asiatiske måde. Jeg har lidt en forkærlighed for Asien, og det gælder både kulturen, klimaet og især den asiatiske mad, der nok er mitfavoritkøkken (tæt forfulgt af det indiske og italienske)