Asiatisk sauce med kokosmælk opskrifter

kylling i kokos-chili sauce

kylling i kokos-chili sauce

Her er en lækker smagfuld ret til dem der er glad for asiatisk mad. Kog saucen lidt ind og smag til med sukker, salt og peber
Kylling i kokos med champignons

Kylling i kokos med champignons

Jeg bruger Shirataki nudler til denne ret, som er asiatiske nudler med meget få kalorier. Det fede ved det asiatiske køkken er, den simpelthed de bruger

Peanut sauce

kyllingefond, kokosmælk eller vand. 1 løg2 fed hvidløg2 spsk olie1 spsk stødt koriander (kan undværes)1 dåse hakkede tomater300 gram peanutbutter (eller finthakkede peanuts)2 spsk soya sauce (eller 1 spsk fiseksauce)1 spsk citronsaft2 tsk sukker1/4 tsk stærk chilisalt, efter smag (ikke ret meget)kyllingefond, kokosmælk eller vand. 2 spsk soya sauce (eller 1 spsk fiseksauce)

Korianderpesto og kokos-lime marineret kylling

lidt fish sauce, hvis du har det. Restauranten er udsmykket med  nyvaskede spande og beholdere til mælk til kalve, en stak avispotter på et hjørne af køkkenbordet, som om nogen lige var blevet afbrudt i at rulle potter, en hundekurv – komplet med hund - og en buket blomster fra haven

Thai millionbøf

De friske limeblade købes hos asiatiske købmænd. Tilsættes sammen medkokosmælk, fish sauce og limeblade