Asiatiske forretter opskrifter

Asiatisk nudelsuppe med kylling, lime og spinat

Asiatisk nudelsuppe med kylling, lime og spinat

Den røde karrypasta kan du få i den fleste supermarkeder på hylderne med asiatiske/oversøiske produkter - prøv dig frem i forhold til, hvor stærk du foretrækker suppen

Asiatisk råkost med rejer

Den er med marinerede rejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag. Her er en lækker asiatisk inspireret sund råkostsalat, som kan bruges til en lille forret eller som hovedret
Rejecocktail anno 2015

Rejecocktail anno 2015

Smag godt til så du får den rigtige smag frem i din dressing, denne laves med Thousand Island, fromage frais og citronsaft (måske noget sur/sød chilisauce for at få lidt synergi til den asiatiske ret)
Kylling i kokos med champignons

Kylling i kokos med champignons

Det fede ved det asiatiske køkken er, den simpelthed de bruger. Jeg bruger Shirataki nudler til denne ret, som er asiatiske nudler med meget få kalorier
Auberginer med linsefyld

Auberginer med linsefyld

Server auberginerne som hovedret, eller hvis du kan få fat i små auberginer (fås i asiatiske supermarkeder eller hos arabiske grønthandlere) er de perfekte som tapas eller forret
Lakseruller og wasabi-pizza

Lakseruller og wasabi-pizza

Det var en lækker forret vi fik, men resultatet bliver altså endnu bedre, hvis man bruger de forårsrulle-ark som man kan købe på frost i asiatiske butikker
Gyoza – nemme japanske dumplings

Gyoza – nemme japanske dumplings

Disse japanske dumplings, også kaldet Gyoza, smager himmelsk. De egner sig godt som snack eller forret til gæsterne

Nemme vegetar forårsruller

men de kan også købes i asiatiske forretninger, og garanteret billigere. Disse lækre forårsruller vil jeg anbefale jer at prøve
Den store foodie andbefaling NYC

Den store foodie andbefaling NYC

Du lever dig virkelig ind i den asiatiske kultur, når du spiser på Spicemarket, idet tjenerne går klædt, som var du i Asien
Undgå madspild med 3 sunde serveringsforslag

Undgå madspild med 3 sunde serveringsforslag

Hvor meget mad smider du egentlig ud i løbet af ugen. Jeg giver i dag serveringsforslag til, hvordan du bruger dine køleskabsrester, uden at aftensmaden føles kedelig, og så spørger jeg til jeres holdning til madspild
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Stilen er italiensk og så lige med lidt sidespring til det franske, asiatiske og molekylært gastronomiske nordiske køkken