Asparges æg kapers opskrifter

Æg og asparges

Æg og asparges

Drys kapers på. Et bundt letkogte grønne asparges fordeles på tallerkenerne. 4-8 æg koges, hakkes let. Man kan også koge æggene smilende i 7 min og servere dem halve. Eller hvad med at vikle en skive bacon omkring 3-4 asparges og bage dem i ovnen sammen med rugbrød smurt med smør, drysset med salt og skåret i "baner". 4-8 æg koges, hakkes let
Salat med æbler og asparges

Salat med æbler og asparges

Populære indlæg. Sauteret spidskål med feta og kapers. sukker 4 æg 5 bananer (modne) ½ tsk. blødt smør 1 ½ dl sukker 1 æg 1 tsk vanillesukker 3 ½ dl mel ½ tsk bagepulver. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. kapers 4 spsk
Restaurant Mellemrum i Aarhus

Restaurant Mellemrum i Aarhus

Jeg fik stegte hvide asparges stegt i smør, citronskal og kapers med et pocheret æg på toppen. Min hovedret bestod af cognac flamberet oksemørbrad med puré af sød kartoffel grønne asparges med panchetta omkring, stegte kartofler i grønne urter og med en cognac sovs
Madplan uge 16 - Fisk

Madplan uge 16 - Fisk

Aspargesalat med Krydderurtedressing. Skær den sidste halve citron i skiver og læg dem i en kande isvand

Røget makrel på brød

Flyt makrellen over på brødet, pynt med asparges og kapers. Blancher de grønne asparges i let saltet vand i ca

Asparges vinaigrette

Pil og hak de kogte æg og vend dem ned i dressingen sammen med persille, løg og kapers. Knæk det nederste stykke af aspargesene og kog dem i rigeligt kogende vand med salt i ca