Asparges ordnes og skæres i mindre stykker, husk at knække. ½ broccoli eller et lille broccoli hoved. Broccoli deles i små buketter og broccoli stængelen skrælles
Snit asparges og broccoli i små stykker. Første gang jeg lavede denne terrine, lavede jeg den med spidskål i stedet for asparges, da det var det vi havde i køleskabet
Peberfrugt, asparges, grønne bønner, squash. Del broccolien i mundrette bidder. Varm lidt fedtstof på en pande og steg broccolien til den ikke længere er rå, men stadig sprød
agurk eller dampet, grøn asparges. Del broccolien i mindre buketter og put dem i en gryde. Put lidt vand i gryden (skal ikke dække broccolien, bare lidt i bunden, uden den kan koge tør)
Asparges skylles og enderne brækkes af. Vi spiste den sammen med grillet kylling og en gang broccolimos, men jeg tror den kan spises til næsten hvad som helst
rodfrugter (som beskrevet nedenfor), fast tofu, chili/jalapeños, squash i skiver, asparges, broccoli eller blomkål – det er kun fantasien der sætter grænser
Damp et par asparges eller andet grønt og du har det perfekte tilbehørssæt til dit kød. BlomkålssalatGudeskøn broccolisalatBroccolisalat med cremet selleripureColeslawFennikelsalat med blåbær og pæreFennikelsalat med vanilie og lakrids
I morgen skal vi nemlig have risotto med svampe og asparges, en klassiker herhjemme. Broccolien skæres i mindre buketter og porrerne skæres i tynde skiver
En super nem og rimelig hurtig lakselasagne med røget laks, dild og asparges. Aftensmaden står i dag på en vegetarisk, nem og cremet one pot pasta med edamamebønner, broccoli og parmesan
Snit broccoli, peberfrugt og asparges i små stænger, forårsløg snittes i skiver lidt på skrå. stilken fra 500 g broccoli (ja den kan spises og den smager dejligt). 200 g grønne asparges. Lad den riste i olien 1-2 minut under hyppig omrøring og tilsæt herefter broccoli, asparges og kikærter. 500 g broccoli (ja den kan spises og den smager dejligt). 200 g grønne asparges