Den enkle løsning blev ovnbagte hvide aspargesmed Parmigiano Reggiano og så Prosciutto di Parma. Dæk aspargesenemed rigeligt friskrevet Parmigiano Reggiano
Faktisk er det ikke første gang jeg har lavet cannelloni, jeg har også lavet en lækker forårsversion med kylling og grønne asparges – men denne er nok nærmere en variant der kunne være aktuel en almindelig hverdag
Alle kender tarteletter med høns i asparges eller med høns, ærter og gulerødder. Når ovnen er varm hældes det over tarteletterne og kom det det hurtigt i ovnen, da de ellers bliver hurtigt bløde
Asparges ville også være fabelagtige i. Pisk herefter æggene godt og krydder med salt og peber. Opvarm lidt olie i en stor "slip-let" pande, som kan tåle at komme i ovnen
Se opskrift på æggekagemed vilde asparges. Man køber Natron i supermarkedet i store konfektioner, der ligner dem med salt, og det koster kun en tiendedel af, hvad prisen er herhjemme