Aspargesene og forårsløgene vaskes, hvorefter løg og hvidløg finthakkes. Hakket hvidløg. Mens kødet var i ovnen tog jeg resten af mozzarellaen og skar i skiver
Serveret med de skønne ingefær gulerødder og nogle dampede asparges. Du kan vælge servere lidt oliventapanade eller hælde lidt smeltet smør over dine asparges
Faktisk er det ikke første gang jeg har lavet cannelloni, jeg har også lavet en lækker forårsversion med kylling og grønne asparges – men denne er nok nærmere en variant der kunne være aktuel en almindelig hverdag
Laks med tomatkompot og grønne asparges. Kom det hele i et ildfast fad, og bland med ½ spsk. Bland citrongræs, presset hvidløg, forårsløg, chili, kanel, muskat, soja, juice og ½ spsk
Jeg serverede med nye kartofler, asparges og en enkel salat. Begge dele skal hakkes fint - det kan gøres i hånden eller i en mini-hakker - jeg brugte hakkeren og kørte krydderurter og hvidløg sammen med soltørrede tomater til en grov pasta
Røget laks, asparges og pasta. Hæld vandet fra aguremassen, bland det med den afdryppede yougurt, tilsæt klippet dild og revet eller hakket hvidløg, smag til med salt