Asparges med skaldyr opskrifter

Jordskokkesuppe med skaldyr og friske asparges.

Asparges. Spæd til med kogevand undervejs. Forårsløg og asparges tilsættes og suppen koger hurtig op, løg og asparges skal stadig have masser af bid og ikke fremstå som møre
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Forårsløg, grønne asparges, svampe, radiser, gulerødder, agurker, peberfrugter, chilipebre, sukkerærter, bladselleri, avocado

Vild med grill

Her har jeg grillet tigerrejer med nye asparges og mango – marineret med ingefær, koriander og lime. Skaldyr hører til helt oppe i toppen af mit madkærlighedsbarometer
Farverig sushi med plantefyld

Farverig sushi med plantefyld

Inside-out maki lavet med rødbederis, indbagte asparges eller tofu, blendede edamame bønner og syltet ingefær
April måned

April måned

Med april måned går vi for alvor foråret i møde med en forventning om varmere temperaturer, længere dage og blomster og træer i fuldt flor

Maj måned

) Også Asparges og nye kartofler og gulerødder er i sæson i maj. Maj – og I den forbindelse findes en masse hyggelige søndags arrangementer rundt omkring i landet, både i forbindelse med arbejders kampdag og Skovens dag
Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Rejseguide for foodies – top 3 rejsedestinationer 2017

Asparges, endivie og kartofler er nogle af de grøntsager, som bruges mest. Belgierne er glimrende til at tilberede fisk og skaldyr – og det er da også fra Belgien, at de berømte Moules Frites stammer fra – muslinger med pommes frites

Vild med vin – let & liflig hvidvin

Forret af pocherede æg med hvide asparges, en let salat med laks og grønne asparges, som aperitif eller til andre fisk – og skaldyrsretter
Sushi uden fisk

Sushi uden fisk

Mango, avokado, agurk, paprikaspread, peberfrugt, asparges, spinat, tangsalat, gulerødder, tofu, cavi-art (lavet på tang), indbagte grønsager – kun fantasien sætter grænser

Torskefilet med sauterede asparges

Rødfisk og skaldyr i kokosmælk med æblevinaigrette Vi elsker kokosmælk, og i denne ret gør det også sin gavn

Fiskegratin af torskefilet med broccoli og asparges

Se flere sunde og slankende opskrifter med fisk og skaldyr her . Læg fiskestykkerne i et ildfast fad, drys med salt 3. Dæk med bagepapir og bag fisken i ovn ved 185°C i ca. Rens broccolien, del den i buketter og giv den et hurtigt opkog i vand med lidt salt 5. Fordel broccoli, afdryppet asparges og rejer rundt om fisken 6. Hæld saucen over retten og drys med revet ost 7