Nye grønne aspargesmed hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Start med at klar smørret ved at komme det i en lille gryde og smelt det over svag varme, så fedtet og vallen bliver skilt
De stegte hornfisk vendt i rugmel, kogte nye kartofler vendt i persille, dampede friske asparges og lavede en skøn og sprød salat med avocado, mango, agurk og spinatblade
Pocher asparges i smør i ca. Nu starter piskeriet og komfuret tændes ved lav varme, når æggemassen begynder at blive cremet hældes smørret i lidt ad gangen imens saucen langsomt tykner, bliv ved med at tilsætte smør til saucen er tyk og cremet
Imens mørbraden er i ovnen, koges, og pilles asparges kartoflerne. Sørg for at der er skåret en skive af smørret, så det bare skal skæres i små stænger, som ligges ned i rillen på mørbraden, sammen medpersillen og rødløget
Der er hverken ost eller smør i, men det synes jeg bestemt ikke gør noget for smagen. I mellemtiden ordnes grøntsagerne – forårsløg og asparges skæres i mindre stykker, persille plukkes, hvidløg og rødløg hakkes og kantareller rengøres for jord (har du ikke en børste kan du forsigtet fjerne jord med lidt vand, husk dog at duppe dem så de er helt tørre inden de skal steges)
Aspargesalatmed Krydderurtedressing. Aspargessalaten er nem at lave og smager. Stegt Kylling medPersillefyld - Køb en hel fersk kylling og lav den lækreste
Svøb kalvemedaillonerne i en skive parmaskine (kan undelades), krydres med salt og peber fra kværn,og steges i en klat smør og lidt rapsolie, start med lige at brune kanten med parmaskinkenaf først, og steg derefter medaillonerne i ca
Risotto medasparges og ærter Risotto er dejlig måde at spise ris på, fordi risene får smag. Fjern den nederste træede del af aspargesener, og kassér den eller – endnu bedre – gem den til bouillon eller suppe, og skær aspargeserne i ca
Ingredienserne blev egentlig valgt efter hvad jeg lige kunne hitte på, det er jo ikke lige sæson for noget lige nu (men GUD jeg glæder mig til de første asparges), og valget faldt på en smule svampe og et rundt drys bredbladet persille…mmm…