Steg aspargesenepå panden ved svag varme – til baconen er sprød. Denne version er den lidt mere “vinter-agtige-version”, da der bruges hvide asparges fra glas
1 bundt friske grønne asparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
For det er jo snart længe siden, der sidst har været en opskrift på bloggen. Et godt glas hvidvin eller rosévin vil passe godt til, sådan en fredag aften
- og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
Og at Mads skulle købe et stykke godt pålæg hos slagteren ved siden af hans arbejde. et stort glas eller lille skål og buk kanterne let, så du laver en kant
På hurtigmums bruger vi naturligvis den hurtige metode – glasset – og det smager skønt. Kom de varme høns i asparges i lune tarteletter – eller som på billedet i krustader
Ved brug af pasta maskine, kom da lidt mel ud over hele bordet og vend dejen hurtigt i melet, begynd da på højeste niveau og kør dejen igennem nogle gange imens den foldes en gang hver gang du kører den igennem
Men hønekødsfyldet – det har jeg styr på. Høns i asparges. Normalt vil jeg servere høns i asparges i tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- og tomatskiver
Herefter kommes bønner, ærter og aspargespå sammen med et glas hvidvin. Opvarm et par skefulde olie på en pande ved jævn varme, og smid finthakkede løg på