Asparges på glas opskrifter

Hvide asparges i baconsvøb

Hvide asparges i baconsvøb

Steg aspargesene panden ved svag varme – til baconen er sprød. Denne version er den lidt mere “vinter-agtige-version”, da der bruges hvide asparges fra glas
Grønne asparges med cremefraichedip

Grønne asparges med cremefraichedip

1 bundt friske grønne asparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Minitærter med gedeost og asparges

Minitærter med gedeost og asparges

Og at Mads skulle købe et stykke godt pålæg hos slagteren ved siden af hans arbejde. et stort glas eller lille skål og buk kanterne let, så du laver en kant
Høns i asparges

Høns i asparges

hurtigmums bruger vi naturligvis den hurtige metode – glasset – og det smager skønt. Kom de varme høns i asparges i lune tarteletter – eller som billedet i krustader
Hjemmelavet pasta med squash og asparges

Hjemmelavet pasta med squash og asparges

Ved brug af pasta maskine, kom da lidt mel ud over hele bordet og vend dejen hurtigt i melet, begynd da højeste niveau og kør dejen igennem nogle gange imens den foldes en gang hver gang du kører den igennem

Høns i asparges – det perfekte tarteletfyld

Men hønekødsfyldet – det har jeg styr . Høns i asparges. Normalt vil jeg servere høns i asparges i tarteletskaller, men da jeg ikke har fået eksperimenteret med dette endnu, blev det spist med agurke- og tomatskiver
Laksemousse med asparges

Laksemousse med asparges

Læg asparges og limeskiver dekorativt fadet. Rens salaten og anret den et fad. Anret moussen salatblade med en stor ske
Tarteletter med asparges

Tarteletter med asparges

Efter at have været en særdeles bedstemor-agtig ret, har jeg de seneste par år fået øje det hyggelige i at spise tarteletter