Denne fyldige lasagne er lagt sammen af grilledeauberginer og squash med en kanel-tomatsovs og ost. Det øverste lag skal være tomatsovs, og overfladen dækkes medost
Frugtkødet løsnes lang kanten med en kniv og tages forsigtigt af skallerne (de største kerner skal skrabes væk) hakkes groft på et spækbrædt og blandes i en skål med de øvrigeingredienser
Gratineringsost (vi brugte Fløde Havartimed stor succes). Varm retten kort igennem og smag tilmed salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere iovnen sammen med kødet)
Pastapladerne er ret ligetil, det er jo bare at erstatte med squash eller aubergine. The post LCHF lasagne med squashplader appeared first on Livets sukker
Læg lidtosteskiver på og drys med krydderurter, salt og peber. Skær osteni tynde skiver. Når man har både ovn og pande i gang samtidig, er retten hurtigtfærdig
Byg din lasagne op med kød i bunden, en smule revet ost, aubergine og begynd så forfra. Jeg skar den ene aubergine på langs og den anden på tværs, da det passede bedst medmit fad
IItalien er den helt almindelig, og når jeg var så heldig at kunne lave retten med den røgede ost, er det, fordimin gode ven, italiensfareren og superkokken Hans, forærede mig et stort glas med mozzarella, som han selv havde røget isin egen selvbyggede rygeovn