Lasagnen bliver ekstra ”smagstæt”, hvis du bager den i god tid, lader den stå nogletimer (eller til næste dag) og varmer den iovnenlige før serveringen
Varm retten kort igennemog smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprikaogtimian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere iovnen sammen med kødet)
Læg aubergineskiverne udover tærten og fordel fetaen tilsidst. Tilsæt derefter squashogbasilikum. Hvad med denne lækre fuldkornstærte med oksekød i tomat og “fløde”-sauce (blendet hytteost), masser af grøntsager og urter og en friskoregano-dressing
Pastapladerne er ret ligetil, det er jo bare at erstatte med squash eller aubergine. Så er det jo bare pasta og kødsovs med meget bred squashpasta, og det var ikkelige det, jeg var ude efter
At bruge grøntsager så som squash, aubergine, rødbede, gulerødder samt andre rodfrugter, tilerstatning for de mere raffinerede kulhydrater, er en god måde at snigenogle flere fibreogvitaminerindi hverdagen på
Læg endnu et godt, dækkende lag auberginerog afslut med et ligge et lag kødsauce. auberginer. Skær imens løg, peberfrugt ogsquash (courgette) i tern ogriv gulerødderne med kartoffelskrælleren
Læg et lag aubergine eller squashi et smurt fad og læg kartoflerne eller squashskiverne ovenpå. I denne familiefindes kartofler, aubergine, chili, peberfrugter og tomater
Hvis det stod tilmig, burde stenovnsbagtpizza være en ret man fik hver uge, men jeg må nok tilstå at det måske alligevelikkevilleblive den samme gode overraskelse hver gang og at jeg nok villeblive en smule rundere om hofterne, da jeg kan have svært at høre, hvornår maven siger stop når denne ret kommer på bordet