Gril Auberginerne møre på begge sider og skær i tynde strimler på tværs. tykke skiver på langs, pensl dem med en god mængde olivenolie på begge sider drys salt over
Skær auberginerne i skiver på langs. Læg dem på en bageplade og pensl dem med olivenolie. Sæt auberginerne under grillen i ovnen og grill dem til de er gyldne
Så får I her serveret opskriften på noget super lækkert tilbehør, nemlig grilleaubergine. Læg skiverne på en varm grill et par minutter, til de får “grill-striber” på begge sider
Ha de ferdigstekte auberginene over på et fat og hell hvitløkssausen over. Deilige grilledeauberginer som deretter er dynket i en herlig hvitløkssaus, hva er vel bedre enn det
Så hvedebrødsdage-lykken her på Kvisten, vil ingen ende tage, og det fik mig til at tænke på, at der måske sidder andre derude, som kunne tænke sig lidt inspiration til lækre, sunde grillopskrifter
Da jeg blev vegetar kastet jeg mig hurtig ud i div prøvninger med at lave bøffer, burger, frikadeller, for det høre jo til, alt andet er jo bare tilbehør og jeg fik enlig hurtig bikset en god rødbede bøf samme, men jeg oplevet hurtigt at jeg enlig spiste det samme som før, bare lavet på en anden måde og det fandt jeg enlig lidt kedsomligt, jeg ville gerne bevæge mig ud i mere eksotisk mad, da dansk mad enlig ikke siger mig så meget, da det ofte er meget tung spise, så at stå og lave bøffer og frikadeller, er noget jeg gør meget sjælendt, jeg vil hellere grille en aubergine til min burger, men jeg laver da nogle deller engang imellem, da de super gode til madpakken og når jeg nu engang imellem for lyst til en omgang boller i karry og kartofler med sovs
Grill først auberginernepå begge sider på en helt varm grill pande, de er færdige, når de er bløde. Og så er det jo endu en måde at bruge auberginepå… en af min favorit grøntsager
Jeg skræller aldrig auberginer, fordi selve skrællet, med dets mørke bordeaux/sorte farve, er rigt på stærke antioxidanter, som jeg også vil have med i retten)