Der er ikke noget pasta i retten men i stedet er auberginer. Tabouleh – Salat på arabisk. Musaka er der nok flere der kender som moussaka, og de fleste danskere kender nok musaka fra det græske køkken
Grillede aubergines m. Klassisk græsksalat. Denne salat er nok en af mine nye favoritter. I weekenden havde vi gæster til et lækkert frokostbord (se nederst) og jeg besluttede at de skulle bruges i en eller anden lækker salat
Grillede aubergines m. Klassisk græsksalat. Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Grillede aubergines m. Klassisk græsksalat. salat. Denne salat endte med at være den mest populære og blev spist rub og stub på trods af dens absolutte enkeltehed
salat, tomat og rødløg, coleslaw og auberginebøffen. Bøffen er lavet at aubergine, som er blevet paneret så den bliver lækker sprød og med en masse fantastiske krydderier, der til sammen med en himmelsk cremet coleslaw
Server som her, som tilbehør til kød, eller server som en ret med fx græsksalat til. 1 aubergine1 ægmel gerne groftsalt og peber olieSkær en aubergine i skiver på ca. 1 aubergine
Hovedretten lød på en varm salat lavet af peberfrugter med balsamico eddike og hvidløg på grønsalat(se opskrift på bloggen), filopakker med feta og røde gulerødder(se opskrift her på bloggen), kartofler med en græsk krydderiblanding og auberginepuré med røget paprika(se opskrift her på bloggen)
Retten her går fint med enten ris, eller hvis man ønsker en lidt letter udgave, bare en grøn salat. Aubergineruller med oksekød er mit bud på en hurtig, nem ret, med et strejf af græsk/tyrkiske nuancer