Vi serverede den med langtidsbagte tomater, for at give retten sødme og sommerfarve. Skær auberginen, squash og mozzarella ud og læg dem i et mønster, der passer dig
auberginer. frisk mozzarella. placér dem på en beklædt bageplade, og drys med salt. auberginer. Riv mozzarellaen i mindre stykker, og fordel den over salaten
En af mine absolutte livretter er lasagne, og du kan allerede finde flere forskellige opskrifter på bloggen med alt fra den traditionelle lasagne, en vegetarisk version med hokkaido, spinat og hytteost, en nem lasagne med laks, asparges og dild, en fjerde med laks, spinat og ricotta eller en femte og lidt mere utraditionel version med aubergine, spinat og mozzarella
mozzarella, syltede peberfrugter, dressing og hjemmelavet brødcroutoner. 2) Bland agurk, tomat, løg og oliven sammen med olien. 3) Drys til sidst med lidt oregano
Svaret er noget så simpelt som mozzarella. Selvom lasagne mest er en efterårs/vinter ret, så har jeg haft en ustyrlig lyst til det den sidste uge, så I aftes stod den på LCHF lasagne med squashplader
Skær mozzarella i små tern og fordel dem på aubergineskiverne sammen med kapers. Den er på menuen i aften, går også overvejer at lave en pappaspizza og en pizza salat deluxe med inspiration fra super madjournalist Jens Linder fra Sverige der skriver for Dagens Nyheter
Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Skær peberfrugter, tomater, auberginer og courgetter i tern. Fordel resten af ratatouillen på den ene halvdel af cirklen sammen med strimler af parmaskinke og stykker at mozzarella