Kød, bacon, champignoner og små løg i en lækker sovsmed rødvin – bourgogne vin naturligvis. Når kødet er næsten mørt (mærk efter) kommer man de små løg i, bringer gryden tilbage på simrekurs og lader løgenekogemed, til de også er møre, men ikke kogt ud
For mig er kødsovsogmillionbøf det samme – hakket oksekød medløgog hvad der ellers falder ud af køleskabet, og det kan serveres med både kartoffelmos og pasta – altså ikke samtidig
En traditionel burger, hamburger, bøfsandwich er en overskåret bolle med en bøf af hakket oksekød – med en masse tilsætningsstoffer, med mindre du laver den selv – salat, løg – rå eller ristede – tomater og agurkesalat samt sennep og ketchup
NoterDet sjove medopskriften er at det er en "simpel gryderet", men faktisk bruger man rigtigt mange forskellige super-klassiske franske principper til at lave den med
Dansk bøfmedløg Dejlig, stegt hakkebøfmed bløde løgogbrunsovs. Vi lod husets unge kokke-/tjenerstuderende bestemme fyldet i den ene mørbrad, og valget faldt på hele fed hvidløg