Bland æg medhytteost, basilikum og salt og peber. Evt revet osttiltopping. Hvis du vil undgå det, kunne du måske prøve at stege tomaterne en smule på panden, inden de kommes i tærten
Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikkekylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevisiplastic), lidt ketchup (endeligikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltede agurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Iøvrigtvil begge vores børn gerne spisebøf, men I ved, hvad jeg mener… Nogle gange er det tapas. Så der går nok kun et par dage, før jeg prøver igen, for det er da bare usandsynligt lækre, sprøde, smagfulde knækbrød perfekt til alle borde – picnicbordet, morgenbordet, ostebordet, tapasbordet, sofabordet og alle andre borde med skyggen af mad på
Mange vegetarer fortæller, at ost er det eneste der afholder dem fra at spise vegansk, og at det er nemmere for dem at slippe den røde bøf (nej, jeg mener ikke sådan en GOD, rød bøf) end osten
Vismedlidt salat, syltede agurker, dressingen, bøffenmed smeltet ost og lidt hakkede løg i. Bland alt og lad dressingen stå på køl en lilletimeinden den skal bruges – den kan dog sagtens spisesmed det samme, hvistiden er knap
Rist bollerne og servér så ellers burgeren med et lag mayonaise på den nederste bolle, så lidt af kålen, en bøf, en skiveost, tomatkompot, bacon og et lag mayonaisetilinden overbollen topper herligheden
Når hakkebøfferne er vendt og næsten færdige, lægges ost på i en skive. Steg baconstrimler og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle, så det værste ‘dryp-fedt’ suges… Form og steg hakkebøffernepå panden fra baconen – så slipper du for at bruge yderligere fedtstof
Alle var meget tilfredsemed deres forret og appetitten vækket til Aalborgs bedste bøffer. Da vi satte os til bord og begyndte at læse menukortet kunne Far fortælle at Buffalo skulle have Aalborgs bedste bøffer