Chocolate Chip Cookies, Husk og sig det med temperaturen. Opskriften på de chocolate chip cookies, som min teenager og jeg har bagt i dag, synes vi fortjener, at blive delt, her på bloggen
På en stor tallerken anrettes de sprøde chips nederst, dernæst de hakkede tomater, sorte bønner, chilisovs efter smag, avocado og lidt sojayoghurt på toppen
Ingen iblødsætning af bønner, ingen skæren kød fra ben og i små firkanter. Vi fik en håndfuld tortilla chips og en klat creme fraiche til, og det varmede helt ind i knoglerne
De mest antiinflammatoriske af slagsen er grøntsager (også kartofler med mindre, du vil tabe dig), bær, frugt, fisk, krydderurter, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer, yoghurt og ost, og kulhydrater fra især bønner, linser og fuldkornsprodukter
Kom kødet op i gryden sammen med , tomat sovsen og til sidst bønnerne. pandebrød , fladbrød , grov brød , ris , tortilla pandekager , tortilla chips , grøn salet , tzatzikki uendelige muligheder
Se også min opskrift på ‘Den sunde osteFRIsovs‘ som er lavet på hvide bønner. Denne dip kan bruges som dip til grøntsager eller chips, som dressing i wraps og på salater, på pizza, eller som tidligere nævnt i mac’n’cheese
Start med chips, så bønner og ost. Tortilla chips. So you’re back for another cure, huh. Endnu en weekend med julefrokost, og liiiidt for meget alkohol
Jeg lavede mexicanske pandekager med rød quinoa, chili beans, salat, majs, grøntsagssovs (vegansk ostesovs), sorte bønnechips og min hjemmerørte guacamole
Pandestegte grønne bønner med hvidløg + hakkebøf med løg. Hokkaidosuppe toppet med sprødristet parmaskinke og et flækket smilende æg (for at få protein nok), samt grønkålschips (grønkål rives i mindre stykker og gnides godt i salt og olie, bag i ovn v 120 grader til de er sprøde = mums chips
Derudover fik vi tangsalat og bønner. Til forret delte vi en omgang nachoes med en fantastisk guacamole og salsa igennem lagene på chipsene (det må jeg kopiere)
Bønner - Vi brugte Butter beansSalt og Peber½ tsk. SukkerRis - Vi fik grove Tortilla ChipsKyllingebrystet brunes i olien og løget kommes ved, det krydres med salt og peber