Drys det hele med smuldret feta og sorte oliven, og server. olivenolie. De grønne bønner kommes i, evt. 300 g grønne bønner (bobbybønner). 40 g feta. 6 små sorte oliven
Den er lavet efter inspiration herfra, jeg har dog brugt saltede edamamme bønner i stedet for sesam. Den næste salat er med spinat, jordbær, agurk, avokado og feta
Kom perlebyg, bønner, blomkål og tomater i en skål. Fordel fetaost og oliven over. Nip bønnerne og kog dem 6 minutter i letsaltet vand. 150 g grønne bønner. 2 spsk olivenolie. 50 g feta/salatost. 2-3 spsk sorte oliven
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Her i en kombination med grønne bønner, soltørret tomat, oliven og feta, mums. Bland kartofler, bønner, soltørrede tomater, oliven og dressing sammen, tilsæt fetatern og bland forsigtigt det hele
Olivenolie, revet hvidløg, hvidvinseddike, oregano, hakket persille blandes sammen til en dressing. 1) Bønnerne opblødes i rigeligt vand over natten. 2) Bønnerne koges i 45 minutter og skylles i koldt vand. 6) Ovenstående bønner, broccoli, fennikel, peberfrugter blandes med feta og de 2 peberfrugter. 50 g Oliven, grønne. 200 g Kidneybønner. 0,5 dl Olivenolie. 70 g Feta, 40+