Lidt salt og friskkværnet peber. Du kan bruge både friske og frosne grønnebønner. Salaten er også supergod dagen efter, når bønnerne rigtig har suget dressingen til sig
hæld de forkogte cannelline bønner fra dåserne i en sigte og skyld efter med koldt vand, lad dem dryppe af og hæld dem i skålen sammen med de grønnebønner og edamame bønnerne
Bønner er ikke noget, vi normalt har spist herhjemme (min mor bryder sig ikke om grønnebønner), men efter jeg er kommet hjem, har denne salat været på menuen flere gange til frokost
Herefter blandes de med alt grønne. Man kan bruges lige præcis de bønner man har lyst til, der er ingen grænser for hvilke der kan bruges – Jeg brugte nogle ganske almindelige brune bønner og der var en succes
Jeg har brugt friske bønner til denne, men man kan også sagtens bruge bønner fra frost. Lav til slut en olie-/eddikedresseing af olivenolie, eddike, honning, dijonsennep samt salt og peber