Avocadoen skæres i terninger og dryppes med citronsaft. med feta i terninger. Lige inden serveringen blandes avocadoterninger forsigtigt i salaten, og der pyntes
Stænk dem med olie og salt og læg dem på bagepapir og bag dem i ovnen, til de er gyldne. Blend herefter alle ingredienserne og smag til med tahina og spidskommen
Bønnesalat. Snit en lomme i kalkunbrystet og kom fyldet i, krydder kalkunbrystet med salt og peber og pak det ind i bagepapir og læg det i et ovnfast fad med lidt vand
Servér straks bagt torskefisk med kartofler, kål, avocadomayo og bønnesalat . Bønnesalat. ) Krydr med salt og bag fisken i den varme ovn (sammen med løget), til den er gennemtilberedt, ca
Servér straks bagt torskefisk med kartofler, kål, avocadomayo og bønnesalat . Bønnesalat. ) Krydr med salt og bag fisken i den varme ovn (sammen med løget), til den er gennemtilberedt, ca