nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Når champignonerne skal steges, er det vigtigt panden er meget varm, da vandet i champignonerne ellers trækkes ud og du ender med at koge dem, i stedet for at stege dem
en bønnesalat. Hak hvidløgsfeddene, skær fenniklen i skiver og champignonerne ligeså, og kom dem i bunden af en gryde eller bradepande – noget som kan tåle at komme i ovnen – sammen med de sidste fennikelfrø, laurbærblade, kardemomme og stjerneanis samt lidt salt og peber
spidskålsalat, bønnesalat, tomatsalat eller blot en ganske almindelig grøn salat med hvad der er at byde på i køleskabet – tomater, fetaost, champignoner eller lignende
-) Bønnesalatmed parmaskinke. Da jeg ind i mellem vil leve sundere med masser af gode sunde retter, køber jeg gerne tørrede bønner, som så ligger i skabet, længe, og jeg bruger så de hurtige fra dåse
Jeg serverede en bønnesalatmed tomater og pinjekerner som tilbehør. Til bønnesalaten skal du bruge. Du starter med at riste champignonskiverne på en stegepande
Krydderpeberfrugterne skæres i fine stykker, persillen hakkes groft, champignoner skæres i skiver og derefter i mindre stykker, asparges skæres i mindre stykker