Var blevet voldsomt inspireret af kantinen på mit arbejde som ofte disker op med lækre bønnesalaterog røg straks på google da jeg kom hjem for at se hvad jeg skulle kaste mig over
Server lammekoteletterne sammen med den kolde bønnesalatog evt. Kom koteletterne i et fad og hæld olie, citronsaft, citronskal, rosmarin, knust hvidløg samt salt og peber over
Et bundt persille. Kedney bønner evt dåse Hvide bønner kogtmed salt evt då Heste bønner kogtmed salt Rødløg i både Halve små tomater Hakket bredbladet persille Husk at bønner skal ligge i vand og udblødes i mindst 10- 12 timer , så gift stofferne kommer ud. 3 fed hvidløg knust 2 spsk hakket kapers Oile Salt Peber Citronsaft Vend olien på bønnerne og vend grønt og roukola i. 3 fed hvidløg
Hæld lagen fra bønnerne, og skyl dem med koldt vand. Vend dressingen grundigt sammen med salaten. Bland bønner, tomater, løg, peberfrugt, persilleog chili i en skål
Bland hakket persille, hvidløg, soltørret tomat og rapsolie. Snit en lomme i kalkunbrystet og kom fyldet i, krydder kalkunbrystet med salt og peber og pak det ind i bagepapir og læg det i et ovnfast fad med lidt vand
med et par tynde løgringe. Olie, hvidvinseddike, dijonsennep efter smag, hvidløg, sukker samt salt og peber røres til en marinade som hældes over grøntsagerne