Da jeg for et par uger siden blev kontaktet af TABASCO, om jeg havde lyst til at lave en opskrift med deres chilisaucer, vidste jeg præcis, hvilken opskrift jeg skulle bruge
Klassiske falafler med sesam / Bagt aubergine salat med ristede kikærter og tahindressing / Mellemøstlige oksedeller med kikærter / Kålwraps med babaganoush og krydrede kødboller
Rødkålssalat med appelsiner og karamelliserede valnødder / Grønkålssalat med appelsiner, dadler og tahindressing / Kålwraps med babaganoush og krydrede kødboller / Smørstegt spidskål
Derfor skriver jeg i stedet opskriften på hummus og babaganoush, som jeg plejer at lave den. Lav en krydderiblanding af tahin, spidskommen, stødt koriander og olivenolie
Men nettet er hysterisk glad for Babaganoushopskrifter, så kig der. I går lavede jeg BabaGanoush. Nå men inspireret af baba, lavede jeg i dag en postej/mos/puré/udefinerbarmasse af ovnbagte zucchinier