Bare uden mel overhovedet. Eftersom jeg har droppet gluten, skal der jo erstatninger til, og jeg er altså ret glad for at spise en lækker sandwich eller en burger engang i mellem
De er lette og luftige, hvilket til tider kan være lidt svært at opnå, når man bager gutenfrit. Yeast tørgær, det er glutenfrit og fungerer ret så fint
Selvom der er kommet mange glutenfrie alternativer til brød og kager, og selvom jeg har hørt godt om dem, så var jeg virkelig skeptisk da jeg skulle prøve Urtekrams fiberbagemix til glutenfrie boller
Opskriften kommer fra "Meyers bageri" og er ændret lidt efter jeg har bagt dem et par gange. Eneste udfordring er at dejen skal sættes over en måned før man vil bage snitterne, så derfor kommer denne juleopskrift allerede nu
Fordel i en rugbrødsform beklædt med bagepapirogbag i en time til den er gylden og sprød udenpå. I den anledning har jeg også smagt palæobrød for første gang og det blev jeg ret begejstret for