Læg dejen på et stykke bagepapiroglæg et andet stykke henover. Tryk dejen flad enten med hænderne eller en kagerulle/glasflaske/mordorpind eller hvad du nu har, fjern det øverste bagepapirog skær brødet i ønskede stykker
Læg dejen på et stykke bagepapiroglæg et andet stykke henover. Tryk dejen flad enten med hænderne eller en kagerulle/glasflaske eller hvad du nu har, fjern det øverste bagepapirog skær brødet i ønskede stykker
Når det ikke behøver at gå så stærkt om morgenen, ved jeg ikke noget bedre end at bage dette brød. Og jeg lover, at det ikke findes meget bedre hos selv den bedste bager
Læg den forsigtigt over i et fad smurt med olivenolie og lad hæve i ca. Der er blevet skrevet og uploadet meget omkring “Verdens Bedste Brød” siden opskriften debuterede på Go’ Morgen Danmark for noget tid siden
Læg den forsigtigt over i et fad smurt med olivenolie og lad hæve i ca. Der er blevet skrevet og uploadet meget omkring "Verdens Bedste Brød" siden opskriften debuterede på Go' Morgen Danmark for noget tid siden
Det kan efterhånden ikke komme bag på nogen, at vi her i familien er glade for fisk – lige med undtagelse af en enkelt teenager - så her kommer endnu en opskrift
Imens lægges cookiedej, ud på en bageplade beklædt med bagepapir. I en skål blendes bananer, mandelmælk, vanilje, bagepulverog kokossmør sammen, ved hjælp af en stavblender
Skær trekanterne ud i halve oglæg en cocktailpølse i hver af de 12 trekanter. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader varmluft indtil dejen er gylden. evt 1 bæger pasteuriserede æggeblommer