Brødet bliver lavet i en gryde – altså bagt i en gryde – og det kan bages i ovnen eller på grillen. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Hæld dejen i en brødform foret med bagepapir. Bland mel og bagepulver sammen i en bageskål. Skær skiver af brødet og server italiensk salami til og glem ikke vinen
Og nogen gange må brødet godt være lidt enkel og alligevel smage fantastisk hvis der kommer gæster til aften eller der skal bages masser af brød til familiefesten
Tilsæt salt, olie og melet lidt ad gangen, til der ikke er mere mel tilbage. Læg dem på en bradepande med bagepapir, og bag dem i 12 minutter ved 220 grader
Hæld dejen ud på bagepladen, meget gerne på bagestål eller bagesten, som er varmet op med ovnen. Også det her brød blev bagt med mit bagestål i stedet for bagesten, det fungerer altså virkelig godt
Efter bagningen afkøles brødet på en rist. Bag dit foccacia i ca. Uden røremaskine får du måske lidt sved på panden, men til gengæld får du et lækkert brød ud af det
At lave brød i hævekurv er en nem måde at bage på fordi der ikke skal formes boller eller lignende og med en langtidshævning i køleskabet vippes det blot over på en bageplade eller bagesten og bages i ovnen
Tryk dejen flad enten med hænderne eller en kagerulle/glasflaske/mordorpind eller hvad du nu har, fjern det øverste bagepapir og skær brødet i ønskede stykker