tykke skiver og læg dem på en bageplademedbagepapir. Den kan bages som julesmåkage eller året rundt, og som navnet antyder, er det en lille let (ikke kaloriemæssigt) kage, som der altid kan findes plads til
Fordel massen i en form, som du har foret medbagepapir. Du kan bage bunden og rabarberne aftenen før, du skal servere kagen, så behøver du bare piske flødeskummet og samle kagen
Dette medvirker stivere pisket æggehvider. Jeg har valgt at bruge Nutella mærket, men jeg vil mene at alt chokolade smørbart kan bruges – dog med ændring i smagen
Tag kagerne ud af ovnen og træk forsigtigt bagepapiret over på en fugtig bordplade, eller et vådt stykke, så er det nemmere at få kagerne af papiret, brug en palet
Fordel fyldet i den forbagte tærte, og drys med den resterende ost. Bag tærten færdig i ovnen i ca. Den tærtedej du får opskriften på her tager ikke mange minutter at rode sammen, og den er nem at have med at gøre
Hæld siruppen i en tynd stråle ned i skålen medæggehvider mens der piskes (det er en fordel at have en hjælper til at holde elpisker eller en røremaskine)
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Start med at bage bundene. Pisk derefter æggehviderne meget stive og tilsæt flotmelisen og pisk igen. For at prøve noget nyt, ville jeg lave en kage med fragilite bunde, hvor der også var mørk chokolade i
Vaflerne bager jeg i mit Waffle Maker Elite Double, som kan købes via linket. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem