Kom den første cirkel på en bageplade beklædt medbagepapir. Jeg havde aldrig hørt om en "Nutella stjerne" før i tirsdags, hvor en veninde smed et billede op af en på facebook
De er lette og luftige, hvilket til tider kan være lidt svært at opnå, når man bager gutenfrit. Med denne opskrift får du de bedste glutenfire boller jeg har smagt længe
Opskriften er tyvstjålet fra bogen Meyers Bageri, men er så god og nem, at den også skal deles her. at du bruger en god kvalitet mel med højt glutenindhold, som gør, at brødet hæver bedre uden så meget gær
Dekorer kagen med hvid glasur, når den er afkølet. Lun kærmemælk/mælk og rør gæren/tørgæren ud i ( bruger du tørgær, så drys det i væsken og vente et par minutter inden du rører i det)
Bollen kan du ”ryste” flad i hænderne inden du lægger den på en bageplade beklædt medbagepapir. Kom herefter dejen tilbage i skålen og lad den hæve i en times tid
Det er en lækker og saftige udgave af klassikeren "pølsehorn" og med denne opskrift kan man tilfredsstille sin barnlig lyst til indbagte pølser med ketchup på en mere sofistikeret måde