Denne banankage er super nem at lave og smager dejligt. Hvis du vil lave kagen sukkerfri, så erstat vaniljesukker med ren vaniljepulver og brug chokolade sødet med sødestof, såsom stevia
Bagkagen i ca. Den må gerne være lidt underbagt, så den bliver rigtig svampet. Selvom jeg for det meste går op i at spise sund og ordenlig mad, så kan jeg altså også sagtens sidde og nyde et stort stykke kage
Rør derefter mel, nødder, bagepulver, salt, kanel og ingefær der i. en creamchesse af Philadelphia, citronskal, vaniljekorn og sirup, smør det på kagen når den er kølet lidt af og nyd den til lidt hygge
Jeg havde kun en springform, så bagtekagerne af to omgange. Derfor besluttede jeg mig i år for at lave en sund version af denne festlige og elskede kage
Tilsæt derefter melet og bagepulver og mix det godt. Bag den i ca. Tænd ovnen på 180 grader varmluft (sørg for at den er godt varm) og put din chokoladedrøm i en kageform eller bradepande med bagepapir. • 2 tsk bagepulver
bagepulver. Det her er en af de sundekager. Selvfølgelig skal man ikke sætte næsen op efter en syndig kageoplevelse, men jeg synes nu alligevel at denne er et ganske glimrende alternativ, der kan nydes lidt oftere end den "rigtige" slags kage
Der er ikke noget bedre end at bage en lækker banankage, med de overmodne bananer, der har lagt længe nok i frugtskålen og udviklet en sødme, således man ikke behøver at bruge sukker i sin kage