I hvert fald, så er det blevet onsdag aften, og der skal en opskrift på på bloggen. Jeg skal også lige huske at give et shoutout til min mor, som faktisk laver mange af opskrifterne til bloggen
Det er længe siden jeg har lavet indlæg her på bloggen. Nogle gange kan jeg miste lysten i perioder, men denne ret fik mig til at savne at blogge - ja, så god er den
Men har du nogensinde prøvet at bage det i en ovn. Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
Kom forsigtigt fyldet tilbage i de tomme kartoffelskaller, de skal fyldes helt uden at flyde over. Bloggen er ikke lukket, vi har bare travlt med lille Anna som bliver 14 dage gammel i morgen Jeg er også inde i en stime med nye opskrifter som enten er mislykkedes eller bare ikke er særlig gode… Og de kommer altså ikke på bloggen. 1 bagekartoffel. 14 dage gammel i morgen Jeg er også inde i en stime med nye opskrifter som enten er mislykkedes eller bare ikke er særlig gode… Og de kommer altså ikke på bloggen. 1 bagekartoffel
Start med at blande havregryn, bagepulver, salt og krydderier i en skål. På bloggen kan du allerede finde en bagt gulerodskage-grød + en anden variant med bær, kokos og nøddeknas