Hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir. bagepulver. Nøddefrit stenalderbrød. Hæld hørfrømelet, de ekstra hørfrø, salt, bagepulver og FiberHusk i skyrblandingen og rør dejen jævn
Stil herefter de fine brød over på en bagerist, hvor de stille og roligt får lov at køle af. Uuih hvor er jeg dog allerede blevet meget meget glad for mine forme, og glæder mig allerede til at skulle bage med dem igen
Afkøles brødet på en bagerist før det tages ud af formen. Frugtbrødet her er hurtigt bagt. Kom dejen i en brødform strø resten af mandlerne henover brødet
Servér tomatsaucen til rødspætterullerne sammen med grønsager og friskkogt pasta eller brød. Svits løget i olivenolie, uden at det tager farve, til det er mørt
Alle stykkerne kommes på en bageplade med bagepapir og sættes i ovnen. I dag spiser danskere rødbeder i både salater, supper, sammenkogte retter, brød og ja meget andet