Smelt først den hvide chokolade i en skål over et vandbad (ved svag varme). Nu er de skønne rabarber igenibutikkerne, og det skal selvfølgelig udnyttes
Hæld sukker, vaniljesukker, salt og æggehvideri en varmefast skål (jeg bruger metalskålen fra minkøkkenmaskine) og sæt skålen over vandbad og tænd for blusset
Tryk bunden ud i en firkant på en bageplade med bagepapir, og kom den herefter i køleskabet. Fordel den flydende chokolade over og sæt bagepladen på køl
Det var faktiskfordiminkusine Mette efterspurgte opskriftentilfamilie-julefrokosten her i januar, at jeg syntes den skulle bages når nu hun kom på besøg
Chokolade og fløde smeltes over vandbad, og der røres med en ske til massen er helt homogen. En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassiskmazarintærte
Jeg havde både dej og mazarinmassetil overs, så det valgte jeg at fryse ned tilfire små mazarintærter - ubagte - som så kan hives op af fryseren, bages og gøre en dag ud ifremtidenlidt sødere
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsomfærdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbagei dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
) Hæld de karamelliserede mandler over på et stykke bagepapir (læg. Hvis man hælder brandvarm chokolade isine æggeblommer, vil de klumpe og blivetil røræg - derfor smeltes chokoladen over vandbad, så den ikkebliver meget varm, og den får lov at køle lidt, før den blandes i æggene
Beklæd bunden af en springform med bagepapir og siderne smøres med smør og drysses med sukker. Chokoladen og smørret kommes i en skål og sættes over vandbad
Beklæd en tærteform med et stykke bagepapir og kom kagedejen op i formen. Smelt smør og chokolade langsomt over et vandbad og pas på der ikke kommer damp i det