Bagning uden ovn opskrifter

Verdens bedste bagte blomkål

Verdens bedste bagte blomkål

Bag den i ovnen ved 200 grader. Bagte blomkål er bare DET BEDSTE. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så pleeease skriv det fluks på din liste
Bagt pasta med bacon og svinekød

Bagt pasta med bacon og svinekød

Kom det i et smurt ovnfast fad, drys med resten af osten, kom cherrytomaterne på toppen, og bag den ved 180°C i ca
Bagte vietnamesiske forårsruller

Bagte vietnamesiske forårsruller

De skal i ovnen ved 200 grader, til de bliver hårde og gyldenbrune. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Bagt pasta med broccoli og squash

Bagt pasta med broccoli og squash

Den koger de sidste minutter i ovnen, så den skal gerne have lidt bid, hvis man skal undgå pastamos. Hæld 1/3 af tomatsovsen i bunden af et stort, ovnfast fad. Bag i ovnen ved 180 grader i ca
Sød bagt kartoffel med krydret kylling og avocadocreme

Sød bagt kartoffel med krydret kylling og avocadocreme

Skær kartoflerne over på langs uden at skære helt igennem. Forvarm ovnen på 200 grader. Når kartoflerne har været i ovnen i 30 minutter, sættes kyllingen ind og steger med de sidste 10-15 minutter
Bagt æblekage

Bagt æblekage

Fòr et par ovnfaste fade eller en bradepande med bagepapir – brug evt. Sæt straks fadet i ovnen og tænd den på 180˚
Bagt kartoffelmos

Bagt kartoffelmos

Egentlig kan du lave kartoffelmosen som du plejer og bage den i ovnen efterfølgende, men jeg synes altså at den bliver mere lækker og luftig hvis man kommer æg i
Bagte søde kartofler med kylling

Bagte søde kartofler med kylling

Kom de søde kartofler op på en tallerken og tilbered dem i mikrobølgeovnen. Det er evigheder siden, at jeg har postet en opskrift her på bloggen
Bagte rodfrugter marineret i sød og krydret appelsinmarinade

Bagte rodfrugter marineret i sød og krydret appelsinmarinade

1) Varm ovnen op til 225 grader. Sikke en skøn måde at tilberede rodfrugter på. Dressingen med appelsin, stjerneanis, kanel, chili, honning, hvidløg og sennep giver et helt fantastisk pift til rodfrugterne