De skal i ovnen ved 200 grader, til de bliver hårde og gyldenbrune. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
Den koger de sidste minutter i ovnen, så den skal gerne have lidt bid, hvis man skal undgå pastamos. Hæld 1/3 af tomatsovsen i bunden af et stort, ovnfast fad. Bag i ovnen ved 180 grader i ca
Skær kartoflerne over på langs uden at skære helt igennem. Forvarm ovnen på 200 grader. Når kartoflerne har været i ovnen i 30 minutter, sættes kyllingen ind og steger med de sidste 10-15 minutter
Salt det godt og læg det på lidt køkkenrulle, indtil det skal i ovnen. Læg dem i en bradepande eller ovnfast fad og vend dem med olivenolie, hvidløg og krydderurter, salt & peber
Egentlig kan du lave kartoffelmosen som du plejer og bage den i ovnen efterfølgende, men jeg synes altså at den bliver mere lækker og luftig hvis man kommer æg i
1) Varm ovnen op til 225 grader. Sikke en skøn måde at tilberede rodfrugter på. Dressingen med appelsin, stjerneanis, kanel, chili, honning, hvidløg og sennep giver et helt fantastisk pift til rodfrugterne