Det skulle gå hurtigt for jeg var utålmodig og sulten, så pakken med oksekød blev lynhurtigt tryllet om til oksekødsfrikadeller (rørt med chilli, oregano, salt/peber) og bagt i ovnen
Æblerne falder meget sammen når de er bagt. 150 g smør/oliemargarine (halvt og halvt blandet)2 dl sukker2 dl glutenfrit mel4 dl rent havregryn Fyld et ovnfast fad op med skrællede æbler i tynde både, drys med sukker og kanel
Og når så kagen ovenikøbet både er sukker, mælke og glutenfri er det lige før, at jeg kunne finde på at spise den til morgen mad en dag hvor der bare ikke er appetit til andet end noget ekstra lækkert
ymerdrys, øllebrød, sønderjysk brød torte, rasp, æblekage rasp, croutoner og romkugler. En anden mulighed er at spise resterne til frokost dagen efter, eller bruge en rest pasta eller ris i en salat til madpakken, der er mange muligheder, og det sparer også på det dyre glutenfrie brød (vi er to med cøliaki, så det betyder en del)