Rodfrugter af enhver slags går rigtig godt til fisken, men især fennikel er godt. Det her er en super nem måde at tilberede torsk, eller hvid fisk i det hele taget, så det bare smager rigtig godt
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Børnenes fiskefavorit – Et fad med grønkål, fisk, rejer, chorizo og kokosmælk bagt i ovnen. Farsbrød medovnbagte rodfrugter, mayodressing og fennikelfræs
Så snart boullionen kogte tilsatte jeg tomat, ost og salt og lod også dette koge op, rystede så mel og fløde godt sammen og hældte det i suppen sammen medfisk, rejer, krydderi og fennikel
Hæld olien over rå eller dampet fisk. Prøv at braisere fennikel, gulerødder, løg ved blot at filme en sauterpande med lidt olie, grøntsager ovenpå, salt og peber, evt hakket ikke-kinesisk hvidløg samt din favoritkrydderurt, låg på og halvhøj varme til grøntsagerne er al dente