Retten passer godt til årstiden eller de kolde måneder generelt, da det er solid, god kost. Den består af en lækker, langtidssimret, rødvinsbraiseret nakkefilet serveret med kartoffelmos og timianbagte rodfrugter
kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet. Det kan godt være, at olien klumper lidt, hvis 'mælken' er for kold
Frisk og cremet pasta med røget laks, spinat og langtidsbagte tomater. Da det har været ret koldt og blæsende i denne uge, tænker jeg, at temaet denne gang skal stå på varmende og krydret aftensmad til hele ugen
a laks, ostestænger, dadler med feta i, dadler med bacon om og bagt i ovnen, og alt muligt andet, så mange forskellige ting at jeg ikke kan huske dem Det er meget hyggeligt med alle de muligheder
Den består af en krydret kødsovs under et låg af bagtkartoffelmos. For så varmt er det altså heller ikke endnu, og når man kommer ind sidst på dagen – når man ikke rigtig kan se mere – er man træt, kold og SULTEN
Kødboller med bagte rodfrugter Kødbollerne er bagt/stegt i ovnen. Kalkunschnitzler med kartoffelsalat En lækker kartoffelsalat der kan serveres kold eller lun
Mosen får en dejlig bagt smag på toppen. klarer sig bedst som kold restemad og i helt nye retter. Kartoffelmosen brænder på, og pastaskruerne bliver klistrede