Bagt ost opskrifter

Bagt pasta med blomkål, chorizo og ost

Bagt pasta med blomkål, chorizo og ost

Blomkålsgratin møder bagt pasta møder sundere mac’n’cheese. Jeg har brugt fuldkornspasta og vendt med cremefraiche, chorizo og frisk persille, krydret det hele med hvidløg, røget paprika og lidt chili og toppet med ost
Bagte kartofler med fyld af broccoli og ost

Bagte kartofler med fyld af broccoli og ost

Bagte kartofler med broccoli og cheddarost. Bagte kartofler er god og mættende mad. Man kan fylde dem med alverdens ting og sager, her er de fyldt med broccoli og ost og det er altså ikke dårligt
Bagt blomkål med ost

Bagt blomkål med ost

Det blev til ovnbagte blomkåls buketter med ost, en salat bestående af icebergsalat, agurk og ananas samt guacamole til at dyppe i
Bagte grønsager med krydret ost

Bagte grønsager med krydret ost

B. a. g. t. e. r. ø. n. s. d. j. l. i. b. h. …. u. ,. k. o. f. O. /. æ. m. p. å. J. y. c. D. v. A. –. (. 1. ). 5. 0. 2. 3. S. K. H. T. V. M. N. I. L. ". -. G. ) g
Blomkål med bagte løg og blå ost

Blomkål med bagte løg og blå ost

De bagte løg. blå ost. avocadoen og osten skæres i skiver og anrettes ved siden af. blå ost. Måske er du ikke så vild med kogt blomkål (hvem er egentlig
Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke

Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. ) I dag bakte vi disse og koste oss til lunsj, vi var gode og mette lenge etterpå
Bagt pasta med broccoli og squash

Bagt pasta med broccoli og squash

Man kan næsten komme hvad som helst i den, og det vil stadig smage godt – fik jeg nævnt, at der også er ost på toppen
Bagt kartoffelmostærte med grønkål og hytteost

Bagt kartoffelmostærte med grønkål og hytteost

Bagt kartoffelmos med grønkål og hytteost lyder måske ikke. revet ost. revet ost. 150 g hytteost. Rør æg og hytteost i kartoffelmosen sammen med 1 dl rasp. kartoffelmostærten ved 200 grader i 25 minutter
Bagte kartofler med kidneybønner

Bagte kartofler med kidneybønner

Jeg brugte flødeost med krydderurter for at give det lidt ekstra smag. Fordel fyldet i kartoffel"skallerne" og drys med revet ost