Den dag i dag elsker jeg den dejlige rød/lilla rodfrugt – både når den er rå, bagt, stegt og kogt. Engang kunne jeg virkelig ikke lide rødbede, og det var først for et par år siden at mit forhold til den smukke grøntsag ændredes til det bedre
Pink rødbede tzatziki, ærtepure og hokkaido cremeGlutenfri browniesQuinoasalat med grillede grønsager i Marokko styleAvocado redder livGlutenfri æblecrumble med kardemomme og vanilieskyr Hokkaido med fennikel og bagte hvidløgDel dette
Der er stadig alt for meget af det hvide brød bagt af tapetklister, men der dukker mange nye bagerier op, der har fundet ud af, at godt brød er rygraden i et godt måltid mad
I dag blev der bagt en omgang osteboller. Rødbedesalat med lakrids 1. De er super lækre, sprøde i bunden, luftige og med en dejlig duft af både ost og krydderurter
Grønkålssalat med bagte selleri. Rødbedesalat med appelsin og valnødder. Jeg elsker bare en god pastitsio, så da der ikke var så mange på job i dag så var det jo oplagt at lave det
To lune veganske rødbede-deller, en lækker cremet hummus, en linsesalat med bladselleri, løse bagte majs med soltørret tomat, rødkålssalat med appelsin og ristede solsikkekerner, rødbedesalat, quinoasalat med abrikoser og persille, fuldkorns pastasalat med sorte oliven, pesto og ristede pinjekerner
Ovnbagt laks og ovnbagte grønne bønner, med mayo-dip. Hakkebøf med bløde løg, rødbedesalat og ærter. (Du kan også blande mayoen med bagte blendede røde peberfrugter for en lækker rød creme)