Bagteæbler med marcipanlåg. Bagte frugter og bær (forskellige) med en crunchy låg (af havregryn og nødder), som er en fantastisk ret til morgenmad ovenpå yoghurt eller serveret som dessert til det samme som denne
Skær kernehuset ud af æblerne og skær en skive af bunden for de står stabilt. Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør
Et hurtigt aftenindlæg herfra. Mangler du en meget simpel, men mættende og lækker dessert til i aften. I går havde jeg lyst til at være lidt kreativ med min aftenskyr og i anledningen af sukkerfriseptember fik jeg bikset denne lækre sag sammen
Tilsæt kanel og fordel æblemassen over den forbagte bund. Mens vi venter på, at rabarberne lige bliver lidt større, og vi kan lave de første rabarbertærter – fik jeg lyst til, at få tømt frugtkælderen – og i “Stop madspildets navn” at lave noget af de sidste æbler fra vinteropbevaringen
Chevre chaud salat / Tærte med spinat, karamelliserede løg og gedeost / Græskarsuppe med æbler og gedeost / Salat med dadler og gedeost / Den ultimative toast med gedeost og valnøddepesto
4 mellemstore revet æbler. bland vanilje, bagepulver, mel, kanel og tilsæt det i dejenriv æblerne og tilsæt det sammen med det hakket chokoladeHæld dejen i en smurt 20 cm rund form
Server gerne den bagte havregrød med til skyr eller yoghurt. Bagt havregrød med æbler, blåbær og mandler, kan spises som morgenmad eller som en sund dessert
Vi fik små, halve, bagte kartofler til og en lækker bønnesalat – gule og grønne bønner fra haven, gulerod i skiver, rødløg og rød peber i en let olie/eddikedressing