Lækre, hjemmebagte flutes. lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter medskinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisk til forret) og mørbradbøffer med bløde løg
parmaskinkemed gorgonzola og parmesan og mozarella, en med. Pizzadej med surdej, Tidsforbrug. ålerøget skinke, champignon og mozarella og en med olieret aubergine, parmesan, primadonna og mozarella
125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 125g kalvehakkebøf (3-7%) + 200g bagte rødbeder+friskrevet peberrod+lille krølsalat. ovnbagte rodfrugter+1spsk olivenolie = 447 kcal. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. 125g magert kalvekød + 200g fine ærter+2tsk rapsolie+1 drys purløg + 150 g bagte. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). Sandwich med råsyltet rød peberfrugt og lufttørret skinke=315 kcal (Se den her). 300 g af min Spicy kyllingesalat med grønne bønner= 321 kcal (Se den her). Low carb kyllingetærte med porrer og brune champignoner = 200 g - ca 365 kcal (her). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). Low carb High Protein Moussaka med granuleret soya fra Soy4you = 189 kcal (inkl 20 g protein. 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 125g kalvehakkebøf (3-7%) + 200g bagte rødbeder+friskrevet peberrod+lille krølsalat. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. 125g magert kalvekød + 200g fine ærter+2tsk rapsolie+1 drys purløg + 150 g bagte
Da pizzaerne var bagt, blev der – i det øjeblik, de kom ud af ovnen – drysset med parmesanflager og lagt en skive italiensk skinke på toppen – endnu en pizza bianco var født
traditionelt den bagte version af Spaghetti Bolognese, men i denne lasagne er. vilde med italiensk mad, så hvorfor ikke tage en hel uge, hvor det er på
Hak champignoner, skinke og indmad, rør det sammen med moussen og smag til med peber og lidt timian. salatblade,hakket dild, estragon eller purløg, citronbådeTil denne ret skal anvendes de store amerikanske rejer, I stedet kan anvendes langusterhaler, jomfruhummerhaler, frossent krabbekød eller nordsørejerLøgene pilles, skæres i mindre stykker og blandes i en kasserolle med hakket persiIle, ituskåren persillerod, hakket hvidløg, ituskåren peberfrugt, salt, peber, laurbærblad og olie
De hele løg og champignoner tilsættes sammen med vandet og tomatpure. Når kødet er mørt, tilsættes ærterne og cocktailpølserne, og det hele varmes igennem og smages til med salt og peber